29 april

Hejhej!
sorry, har inte skrivit så mycket som ni kanske har märkt!! förlåt för det! och amanda har ingen dator hemma heller!
Är hemma från skolan idag, vaknade upp med feber imorse så jag orkade inte kämpa mig upp för att gå till skolan som jag brukar göra sen fick jag vara hemma för min underbara mamma!!
somnade om vid 8 och vaknade vid 10, har inte sovit bra alls dem här veckan jag har ingen aning om varför men så är det.. haha

Nu är iaf skolan igång igen, vi får inget mer lov förens vi slutar skolan! och det är om cirka 5 veckor kvar! det går så jävla sjukt snabbt nu alltså, veckorna bara springer iväg man hinner ju inte med ett skit, jag jobbar på helgerna och skola på veckorna .. pallar inte! men jag längtar tills skolan är slut för den här terminen, sen längtar jag bara tills jag har gått ut trean så att man kan dra här ifrån!! :D pallar inte örebro län längre, usch inavellll!!

Min syster tar studenten i år, kändes som om hon började 1an igår! jag förstår inte var tiden tar vägen.. :) hon börjar bli stor nu! haha.

Jag hade tänkt och pluggat lite idag, och städa och rensa min garderob! får göra det senare när jag mår bättre jag har knarkat alvedon nu på morgonen så jag förhoppningsvis så går det väl över snart! :)

nu ska jag fixa något och äta sen ta det lungt!

hörs sen pusspuss love sowam


Jag och min vackra vän albana

Torsdag

Godmorgon på er! eller eftermiddag förmiddag vad ni nu kallar det ;)

Kom precis hem har varit hos sandra, vi skulle egentligen ut och gå men ne.. det blev inte så! så ska höra med syrran om hon ska med ut annars ska jag väl duscha och fixa mig!! Några tjejer är hemma hos angie och ska äta och träna, men jag kan ju inte träna än.. det suger ju! så ska dit och kolla och ge några kommentarer till dom!! dom lär vara gryma för det är uppträdande nästa vecka på dansens dag!! som jag tycker samtliga ska komma på! :D kommer vara skit bra!!

senare ikväll ska jag,sandra&syrran hem till ullis (min lillasysters mamma) vi blir bjuda på god mat och dricka i det sköna vädret! :D det är ju aldrig fel!!

nu ska jag städa sen duscha, man kanske ska sola innan jag duschar? vet inte har inte bestämmt mig ännu!!

LOVE SOWAM

home

Godkväll alla kära läsare! :)
har suttit på en ute restaurang med några brudar! på dagen har jag varit med sandra,albana&melina vi satt och njöt av livet!!
annars har jag inte gjort så mycket idag, amanda är i gbg och hälsar på sin moster + familj.

Nu ska jag kolla på tv, har ingen ork av att göra något speciellt hoppas på att min syster ska åka hem så kanske man kan gå dit! :) men får se

LOVE SOWAM

onsdag

Hejhej!
Var hos tandläkaren igår och jag hade tandsten osv osv.. har något fel på käkarna också vette fan va det är, alla hatar när jag tuggar något hårt så passade på att fråga vad det var.. iaf, sen gick vi till pappa och sa hejdå till martina och sanna som skulle iväg på studentkryssningen, hoppas ni hade det sjukt bra :)

Vaknade av att tandläkaren ringde imorse, får aldrig sova ut, igår ringade alla och smsa samma sak i måndags.. haha vafan är det för fel på er!;) nejdå det är bra och komma upp, iaf ska till tandläkaren imorgon vid 20 över 11 så blir ingen jävla sovmorgon för mig heller ..
I förrgår var jag och några tjejer nere på maeistro och käkade och drack lite, vi hade det jätte trevligt vi satt ute i fyra timmar och bara snackade och hade det jätte kul! :)

Nu ska jag gå ut och gå med sandra sen ska vi gå hit och äta lite god frukost vi hörs senare
LOVE SOWAM






söndag

Hej på er!!
Det är söndag och det är första gången jag tycker att söndagar är roliga faktiskt!:)
Gick upp tidigt för att jobba klockan 12, och jag kom nyss hem! fattar inte varför jag är inne överhuvudtaget men så är det. min syster kom precis antar att vi ska ta oss en koppkaffe och sätta oss på balkongen i det sköna vädret!
sen ska jag träffa mina flickvänner sandra och amanda!
GRATTIS till moud (amandas mormor) som fyller idag! :D

sen ska jag till pappa och äta middag och mysssssa!

LOVE SOWAM

fintväder

kom hem för en stund sen, var inte så mycket folk idag så det var skönt efter gårdagen! ;)
fick i mig lite kycklingsallad också, nu ska jag städa på mitt rum och vänta på att amanda ska komma hit och att sandra ska svara antar att hon sover! haha.

annars, jätte skönt ute så ska verkligen inte sitta inne, tänkte bjuda min älskling amanda på GLASSSSSS!! om hon vill ha, senare ska vi nog bara ta och chilla, sitta och dricka lite vin kanske när vi grillar köttet ;) haha nejdå vi får se!

Två bilder från igår!

sandra&julia

systrarna holmqvist!

LOVE SOWAM

Godmorgon!

Godmorgon, det här är en dag som men inte vill ställa klockan utan man vill sova ut!
själv stallde jag klockan för att jag ska och jobba! :)
annars.. igår vad jag,martina,julia&sandra ute, det var skit kul faktiskt men eftersom jag skulle jobba idag så blev det kanske lite för mycket kanske skulle ha tänka på det men men så är det. Vet inte hur länge jag kommer att jobba idag, antar att det blir mycket eftersom det är lördag!! Efter jobbet antar jag att jag ska träffa tjejerna, jag vill grilla så jag ska nog göra det sen vad dom gör får dom göra ;) hahah ne men hoppas på lite finare väder än igår så man kan sitta ute och grilla och bara snacka skit!

nu ska jag äta stor stor frukost med massa gott!! och kaffet väntar.

LOVE SOWAM

sandramartina

Hejsan
sitter hemma hos pappa med sandra och martina, dom ligger och slappar i sängen medans jag sitter här och kollar runt! :)
har varit hemma hos sandra nästan hela dagen! ;) kollade tv osv, ikväll vet jag inte vad vi ska göra, syrran ska ut med julia.

LOVE SOWAM

Godmorgon

Godmorgon på er!
Amanda ligger och sover fortfarande, haha trött efter går dagen!
satt hemma hos en tjej och drack vin och spelade spel, skit soft! sen gick vi till pappa och kollade big brother och fortsatte att dricka! var skit kul faktiskt! :)

Ska snart sätta på kaffe och äta lite frukost, sen ska jag fixa mig för senare ska jag till jobbet! :D börjar 12, det blir inte så länge idag sa han så hoppas att jag får sluta tidigare för är sjukt trött, ikväll ska vi hos chilla, ska äta god mat hemma och kanske mysa med mamma hehe! MAMMA GRIS HÄR! ;)

LOVE SOWAM



hej

Hej på er, vaknade halv 12 idag kände mig utvilad! :)
amanda är här just nu, vi har suttit ute i solen och druckit kaffe och pratat skit som vanligt!
har ju våra planer i livet! nu ska vi jobba på!! vi är så taggade, vill ta studenten nu och börja leva! har ju inget liv nu när skolan är.. men det är bara ett år kvar och det kommer gå så jävla fort tror jag!
i början av tvåan så satt vi redan och planerade och snart har vi gått ut tvåan. känns skit skönt om jag ska vara ärlig.

Idag ska vi inte göra så mycket tror jag, alla går i skolan och vi har inget liv, haha!
imorgon ska jag börja jobba :D WEEEII inte världens bästa ställe men det är ett jobb och extra pengar så kan inte bli bättre, och jag hoppas på att dom från karlstad ska höra av sig snart och även dom från marieberg! :) bara och vänta,

hörs senare LOVE SOWAM

vin

Heeej,
Just nu sitter jag,julia,martina&amanda och sitter och dricker lite vin och pratar skit!
julia köpte med lite fika också så det var också myss!! :D

hoppas ni får en bra ikväll hörs senare puss
LOVE SOWAM

Onsdag

Hey på er,
vaknade upp med amanda brevid mig! :) så gosigt,
Har precis duschat, martina och amanda ligger i sängen och kollar på FESTIVAL som jag och amanda började kolla på igår men somnade såklart, haha!
snart kommer sandra också, får se vad dagen har att bjuda på idag! haha :)

hörs sen LOVE SOWAM!


Godnatt

Kom precis hem från Pappa där martina,sandra,amanda jag, calle & ck. vi kollade på Big brother, så jävla sköna är dom!! haha
nu ska jag och amanda kolla på film, blir förmodligen den jag kollade på förut FESTIVAL!! haha lite rolig så där! :)
hörs imorgon, imorgon ska vi sova hur länge som helst är ju som sagt lediga..

LOVE SOWAM

min andra familj!




Balkong mys i går när det var så skönt väder! :D

Känns skönt!

Hej på er alla söta läsare! så kul att ni går in och läser! :D hih

kom precis hem, var ju ledig idag och i två veckor fram över känns så skönt!! så har varit hos min pappa och gjort honom sällskap, sen kom martina och några kill kompisar och chilla! :)  och senare kom sandra, jag gick hem för att jag skulle äta och träffa mamma lite, ska tillbaka till pappa sen för martina är förmodligen själv hela kvällen.. så jag och sandra ska dit! :)
Amanda kanske kommer senare ikväll om hennes planer skiter sig... ;O

LOVE SOWAM


Tisdag!

Godmorgon, sorry för dålig uppdatering.. haha!

Helgen var ganska bra faktiskt! var ute i lördags och det var kul, var med min bästa kill kompis jacob, jätte trevligt hade vi! :)
söndags så sov jag för det mesta, var lite trött ;) ni förstår nog varför, blev lite för mycket kanske, sen hände det saker under kvällen som inte var så roliga men det fixade vi till slut! :D
Igår hade vi ett möte i skolan bara sen fick vi åka hem.. trevligt, det var bra att komma upp faktiskt för det var så skönt väder ute, så jag och amanda gick hem till henne och satte oss i solen med ett kopp kaffe! :) sen åkte vi hem till kumla och var ute för det mesta av kvällen! så underbart skönt var det!
slutade med big brother hos pappa!

Kom hem för en stund sen klockan är 09.21, är lite irreterad faktiskt amanda sov här, vi fick stressa som små hundar som amanda sa;) haha, sen kommer vi till lektionen och är där i 5 minuter sen fick vi gå hem... så jävla ovärt och vi tänkte först att vi skulle skita i den men så duktiga som vi trodde att vi va så åker vi till den, haha..

nu ska jag städa på rummet ser ut som helvetet här hemma, så ska fix aoch dona:) sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv! :D

hörs sen LOVE SOWAM


Lördag

Godmorgon, vaknade upp ganska tidigt och kunde inte somna om så det vara bara att gå upp!
Mamma stod och bakade bröd och städade!
Jätte gott blev brödet, soltorkade tomater i och massa olika frön i. kanske inte låter gott men det var super gott, finns inget bättre än nybakat bröd till frukost! :)

Snart ska jag städa på rummet sen ska jag fixa till mig och göra lite småsaker! :)
sen ska jag ta mig till pappa och träffa honom, har inte träffat han sen i Torsdags, hihi!
Ska vara inne i skolan klockan 6.. haha, så ska vi fixa allt i tid idag så man kanske kan komma hem tidigare och att vi inte ska stressa så mycket sista timmen! men det gick ju bra! :)

Till dig cassandra, DET ÄR SOFIA SOM SKRIVER! ;) haha

LOVE SOWAM


de nybakta brödet! :) MUMS

homesweethome

Nu är jag hemma, men är jätte sugen på att gå ut folk skiver hela tiden kom till strömpis osv, jag vill verkligen men jag pallar inte nu.. fan har stressat som fan i skolan nu sista timme då allt skulle vara klart men vi lyckades tillslut. jätte skönt!!

Imorgon ska jag vara i skolan klockan 6, hur sjukt känns det inte? Ska till skolan på en jävla lördag.. jaja vad gör man inte. Vägtidningarna blev bra och snygga, imorgon ska jag lägga upp hemsidan så att ni kan få se den:)

Nu ska jag gå och mysa med mamma i soffan framför en film som hon kollar på nu vet inte vilken det är!, bara hemma kväll idag, känns skönt faktiskt om jag ska vara ärlig, har lovar mig själv att jag inte ska gå ut på länge nu, men det ändras väl ganska snabbt, sa det senast imorse till mamma men nu på kvällen pratade jag och en tjej kompis till mig om att gå ut nästa helg för att jag inte kunde idag. hahahah, jaja så är det (A)

hörs imorgon godnatt pusspuss
LOVE SOWAM

20.07?

och vi sitter i skolan och lyssnar musik och har det skit kul faktiskt!
Jag och amanda var nere på IC och skulle köpa cola, och vi fick ett skrattanfall som vanligt och alla kollade på oss som om vi var dumma i huvudet.. haha!!!!

Här är nästa alla i gruppen

helt själva AHAHHA

Jag och amanda kommer till skolan och klockan är halv 5,.. och vi är helt jävla ensamma på skolan. hahahha helt jävla dött skit kul.. känns ju bra att vara i skolan så här sent på en fredag skit kul!
Senare ska vi gå till saigon och köpa mat, :) sen till skolan och fixa allt!!!
Risbergskas vårkonsert var jätte bra faktiskt, den var 2 timmar! jätte kul och se alla bra dansare och dom som sjung! :)
nu ska vi dunka musik!
hörs senare puss
LOVE SOWAM
Dom här fina tröjerna fick vi haha, snygga va! ;D

fredag

Godmorgon på er!
vaknade för 20min sen.. hatar att jag inte kan sova ut när jag verkligen behöver göra det, och sen när man ska upp tidigt så vill man sova ut! Börjar 2 idag, skönt! slutar 10 mindre skönt, men hoppas att det flyter på bra så att man kan komma hem tidigare!
Idag ska jag hålla tummarna hela dagen påtal om ingenting!!!!
fan va skönt med fredag och sen helg, men det är ingen vanlig helg nu, för vi ska vara i skolan hela jävla helgen, men tror det kommer bli jävligt kul men alla sköna människor! vi är själva på hela skolan så vi ska sitta och duka musik och åka runt och kolla på alla matcher!! ska blir kul faktiskt!

Ska snart gå och göra frukost till mig och mamma, hon är lite sjuk fortfarande så blir nog att jag hjälper henne lite extra mycket idag! så duktig är jag, sen vid två har vi möte! men Risbergska har ju sin Vårkonsert idag så förmodligen så kommer vi gåå på den som är klockan 2, för dom har ju en senare vid halv 7 och sen hinner inte vi gå på, och det är samma dom andra dagarna så det blir nog den vid 2 idag! :D ska bli skit kul och se!
är så jävla ledsen att jag inte kan vara med på dangsens dag:( usch, varför just nu... typiskt att det ska hända mig, såklart.. ALLTID!! fuck..

Ska fylla in en jobbansökan idag också och skicka iväg!!

hörs senare LOVE SOWAM

Torsdags kväll

Godkväll!
Jag har suttit och pratat med mamma&martina i ett tag nu det var trevligt =)
Lägenheten var jätte jätte fin, så hoppas på det bästa nu! men det var jätte många som kom och tittade så vad som helst kan hända men jag hoppas såklart på det bästa! :D
sen mötte vi upp amanda&sandra och tog tåget hem sen gick vi ner och handlade åt mamma sen började vi göra mat!! mamma är ju sjuk så vi fick göra det åt henne och familjen så duktiga vi holmqvistare är;) haha

nu ska vi kolla på tv eller film vet inte än! ska iaf mysa ner oss i soffan och slå på något bra det är behövligt kan jag säga! ;D
amanda har jätte mycket att göra så det är därför hon inte skriver så ofta, :)

hörs
LOVE SOWAM

nothing

Hey, jag komprecis hem från vårdcentralen.. kan ju säga att det inte var något! Att jag växer? haha jasså.. HELL NO!
Men jag ska vila ett tag så kan inte vara med och uppträda med gruppen :( får stå och heja på ist! hehe,

Ska snart ta och fixa till mig lite sen ska jag röra mig mot Örebro för att träffa tjejerna och sen möta upp min älskade pappa! min syster ska med också så hela familjen förutom jonnis! haha! :D får se vad som händer efter det har inga planer men vägrar att sitta hemma så får hitta på något. om ni har tråkigt så call me! :D

LOVE SOWAM


jobbigt

sandra? du behöver inte ens lägga till en så jävla kommentar om du inte har något vettigt att säga! BRA TACK....

Kunde inte sova på hela natten vaknade för att jag hade så jävla ont... Nu på morgonen så har jag också skit ont, kan knappt gå.. Hatar och ha ont!
iaf, ska snart gå och kolla på film med mamma hon är ledig idag, sen ska vi göra frukost med massor med gått! :)

Jag hoppas att jag får jobbet på marieberg! :D håller tummarna.
Om inte så kommer jag söka ett jobb så att jag är bort här i från hela sommaren! :D för skönt, nya människor osv osv. perfekta sommar jobbet! :D

Hörs senare!
bye
LOVE SOWAM

Marieberg

Heyhey!
kom hem för en timma sen ungefär, sitter och väntar på att min syster ska komma hit så att man kan få träffa henne!
hittade lite saker på marieberg, :)
vi var där i nästan 5 timmar!
hade ingen skola idag så kunde ha sovit ut men nej tydligen inte... hatar att dom inte kan säga till lite i förväg!! jaja allt är klart nu i skolan fram till helgen så imorgon är jag ledig, halv 3 imorgon ska jag till vårdcentralen. sen ska jag&syster in till stan och möta upp pappa för att gå och kolla på en visning! :D ska bli jätte kul, hoppas att vi får den. Pallar inte bo i kumla, men egentligen så vill jag inte bo i Örebro län överhuvudtaget...

Vill bara gå ut skolan så jag och amanda kan flytta ner till Göteborg och starta eget! :D haha om det nu händer, men vi satsar skit mycket just nu så det tror jag kommer att gå bra! :)  TAGGAD till tusen..

hoppas att det är något allvaligt... VILL SÅ VARA MED PÅ DANSENSDAG!!!!!!!

nu ska jag gå och ta hand om min sjuka mamma!

i skolan..

hallå!
sitter just nu i skolan och inte gör ett skit typ.. vi har ju praktik och håller på med en hemsida och massa väggtidningar!  låter skoj va?
Ska vara i skolan hela jävla helgen och jobba med det uschhhh men det blir ju kul när man är några stycken:)
snart kommer Sofia till skolan så ska vi äta senare tar vi bussen mot Marieberg!  inte för jag har så mycket pengar men kanske kan fynda nått iaf ;)
för fina tjejer alltså!;)
LOVE SOWAM

Bio

Hey igen!
Amanda ville också på bio idag det är ju kanon så vi ska snart in till hennes ny inflyttande längehet!, ska hjälpa henne med att fixa på hennes rum sen ska vi boke bio, sen ska vi gå ut och äta vi får se var det blir men tror det blir saigon! :P sjukt gott är sugen på det också.
Kanon på en söndag! :D

Amanda ville se (hur många lingon finns det i världen), så det blir förmodligen att vi ser den! Hennes syster hade sagt att det var en av dom bästa hon har sätt så får väl ta och lyssna på systrarna Palevik! :)

LOVE SOWAM




Söndag!

Hata söndagar verkligen..
vaknade för ett tag sen, sitter och dricker kaffe ska snart gå och göra frukost! somnade jätte tidigt igår! jag,sandra och feco kollade på körslaget sen drog sandra så jag och feco kollade på en film!!
somnade vid 12 kanske, var helt död..
får se vad jag ska göra idag, är sugen på bio faktiskt men det är väl ingen som vill gå på bio.. alla är så tråkiga!!


Annars vet jag inte vad som händer idag! jag ska försöka träffa min syster som jag inte har gjort på hela helgen, men hon är nog bakis idag så vi får se om hon orkar! fick ett jävla sms av henne i natt eller av max en kompis! hahah jävla idiot är hon! :)

nu ska jag iaf gå och äta, sen ska jag kanske kolla film? hörs senare
LOVE SOWAM

klipppklippklipp

Godmorgon, skulle blogga imorse men det var något fel men nu funkar det! :D bra dääär
kom nyss till skolan, vi har haft möte nu ska vi börja klippa! skit kul! :D det kommer vi göra hela dagen.:P skit kul
Idag ska jag gå ut med massa brudar och boys! kommer bli skit kul!!
nu måste jag börja klippa!
Adam hälsar! :D puss
LOVE SOWAM

RSS 2.0