PARTY DAY!

Hej på er alla!

igår:
åkte hem till pappa efter skolan, där martina,bea,albin och ck var vi satt och pratade osv! :) trevligt, sen kom feco och så var jag med honom några timmar! :) sen på kvällen kom Robbin,bea och ck hem till pappa och kollade idol med oss! :D jätte trevligt!!

just nu ligger jag i soffan och glor på tv, ska snart ta och städa och fixa lite här hemma för ikväll blir det party vi ska föra lite här eller hos en annan "kompis", jag och några brudar ska ut till satin! hoppas vi alla ses där ;) kommer nog bli en grym kväll tror jag!!
Hanna&Sophia kommer vid halv 8 sen ska vi äta lite, sen ska vi mötta upp albana&miranda! :D
Så glad att jag har dom vännerna jag har! :D älskar er alla! <3 synd bara att inte alla fina tjejer kunde följa med ut ikväll, men det blir nog svårt att få med alla pgv jobb osv och pojkvänner (moa) ;) hihi...

annars då? jo jag mår bara bra, lite seg på skolan bara och är sjukt trött men ska dra på lite musik så blir jag väl pigg ( i hope ) själva med er söta bloggläsare?

PUSSPUSS
LOVE SOWAM




har inte kort på alla men hihi<3


harrys&hockey

Hello!

skolan är igång som den ska, mycket plugg osv.. men så är det!
sitter just nu hemma och ska snart ta och fixa mig, för klockan 5 ungefär ska vi i familjen till harrys och sen bege oss till premiären på våran hockeyarena i Örebro! :) kommer nog bli riktigt roligt, är inte ett fann av hockey men det är kul att vara där och kolla!! men skulle aldrig sätta mig brevid pappa i soffan och kolla på hockey HELL NO! ;)

Annars är det bara bra med mig, med amanda vet jag inte hon är i teneriffa den jäveln, jodå hon mår jätte bra pratade med hennes senars idag! :) saknar min idiot!  haha!
redan torsdag idag, kändes som det var måndags igår... men det var det icke haha! 
på onsdag fyller amanda år!!! :D snacka om att jag är lycklig! ÄNTLIGEN! DÅ BLIR DET PARTY, NI ANAR INTE! ;)


syrran,mammy&jag! :) för ett år sen!

Tomas&linn!

VILL TILLBAKA!!!!!!

RSS 2.0