Fredag! PARTY

Hejpåer!
sitter i skolan nu och har världens tråkigaste lektion, men det är den sista lektionen för i år i detta ämne känns sjukt skönt! :D
amanda sitter och spelar spel och jag kollar runt? gör vi mycket nytta tycker ni? EHM NEJ?!?! men iaf vi slutar 4 idag skönt va..
sen ska jag hem och hämta saker sen ska jag till amanda och fixa mig för utgång! :D frimis ska jag till ikväll! taggad som fan! :)
vad ska ni göra ikväll då?
nu måste jag fortsätta här!
LOVE SOWAM PUSS

Torsdag

Godkväll på er!
jag sitter hemma just nu och kollar på tv och ska försöka plugga lite, och sitter och tänker på hur jag vill ha mitt liv senare! ;) haha nu tänker ni att jag är psyk men jag får såna attacker ibland!! fast vem får inte det?
slutade 11 idag, hade en lektion! skönt.

jag,amanda&martina var barnvakt åt min&martinas lillasyster jonna, vi lagade godmat och mös bara sen fick vi trevligt sällskap av andré och fredrik, blev en sen kväll för mig och amanda så vi försov oss imorse, det har inte hänt sen före jullovet tror jag? om jag minns rätt, så vi fick skynda oss! :) vi hade grafisk kommunikation, vi skulle alltså göra en barnbok, och det var sista dagen vi gick göra klart det idag, för dom andra två torsdagar vi har kvar i tvåan är vi lediga!! HELT SJUKT! det ända man ser och läser på fb och även bloggar så står det alltid att det har gått så jävla sjukt fort det här året och det har det verkligen, jag är lite avundsjuk på dom som ska ta studenten i år, vill verkligen inte vara kvar i skollivet jag vill ut och leva livet! ;) fast antar att jag ångrar det senare i livet att jag sa så men jag är så skoltrött så det är sjukt.:D

efterskolan så följde feco med mig hem hit och hjälpte mig och pluggade sen har vi suttit på balkongen en hel del! :) skönt vänder det var idag, :D

Väntar på att amanda ska komma hit, hon är och köper gardiner och sånt på ikea! :P så hon kommer väl snart hoppas jag hon var varit bort för jävla länge nu alltså! ;)

pusspuss LOVE SOWAM

söndag?

Godmorgon, gick upp för en timma sen ungefär! amanda ringde och väckte mig haha sötnos!
har ätit och städat lite, ska snart möta upp amanda och sen ska vi sätta oss i solen någonstans,
Blev en sen kväll/natt igår, kom hem vid 5 sen somnade jag som en stock.. det var helt okej igår, fest först sen gick vi på efterfest där blandannat min syster döck upp haha! :D det var kul,

söndag idag? hur fort har inte helgen gått? kändes som om det var fredag nyss, dagarna bara springer iväg, det är skönt faktiskt!! snart sommarlov! :D känns kanon, men dom sista veckorna i skolan är inte kul.. förstår inte varför jag inte sitter och pluggar just nu.. men får göra det ikväll ist! nu vill jag inte vara hemma nu vill jag bara ut! :)

vi hörs senare LOVE SOWAM

hej på er!

Hej på er. allt bra?
med mig är allt kanon, har städat hela min garderob, tog ett jävla bra tag. men nu är det jätte fint! :D
ska snart ta och hoppa in i duschen sen träffa amanda! vet inte vad vi ska göra, har olika val men får se var vägen tar oss ;) haha

igår var vi hos pappa och grillade, sen drog vi på fest med massa underbara människor! :) kom hem sent i morse, haha! :)

nu ska jag gå och dricka kaffe hörs,
love sowam

we are so sorry

Hej på er!!
gud va kul att ni fortfarande är inne på våran blogg det är jätte kul att se!
vi ber om ursäkt för att vi inte har skrivit så mycket, det är pga massor som har hänt! :/ och vi har haft jätte mycket i skolan osv osv! vi har ingen kamera ännu :/ det suger ju.. jag skulle ju köpa ny efter jag hade blivit rånad men det har jag inte gjort än..

Fredag idag och det är så jävla skönt, den här veckan har gått så jävla fort verkligen.. kändes som om det var måndag igår men det var torsdag! :d haha igår var jag,amanda,pappa&mamma hemma hos pappa och kollade på kort till min kära systers studen! haha så fula vi var när vi var små, men kärleksfulla! när vi var med på kort med varandra så såg det ut som om vi hade det jätte kul, och det kan jag tänka mig mamma och pappa berättelser om allt ;) haha va kul, önskar man kunde vara mindre igen! kanske inte så lite men mindre då allt var lättare men nu ska jag inte gråta för det! jag har det underbart nu med mina vänner! :D och om ett år TAR JAG STUDENTEN Och jag är så sjukt taggad på att gå ut, sen jobba ihjäl mig sen drar jag och amanda utomlands och lever livet i kanske ett halv år-år SEN BLIR DET BORT FÖR DEN HÄR FUCKADE staden ner till GÖTEBORG!!!!!!
vill verkligen bort här ifrån men mina nära och kära :D men det är ett år kvar så måste göra det bästa av situationen!

Börjar 10 idag, skönt! vi har prov idag? har jag pluggat nej.. har bara läst igenom.. så blir väl omprov på det där skiten.. jag måste skärpa mig till 3:an :D

men nu ska jag fixa det sista sen möta amanda och sen bege oss till skolan!
har jag sagt att amanda har flyttat närmare mig? :D:D  kanon, det känns jätte skönt, då behöver vi inte gå 5 mil tillvarandra varje dag, nu tar det bara 5 minuter! :D hahah sjukt glad.

pusspuss
LOVE SOWAM!

Lördag

Hey på er!

Vaknade vid halv 11, gjorde ägg&bacon. Sen satte jag på mig bikinin och följde med mamma&tomas ner till kumlabacken och satte oss och solade, dom hade köpt med massor med gott, jordgubbar, kycklingklubbor osv osv! Efter en stund kom Martina och gjorde oss sällskap, vi hade det jätte trevligt.

Kom precis hem, martina drog för 2 timmar sen och tomas gick tidigare också så det var bara jag och mamma kvar, så vi gick till maxi och handlade mjukglass och sen satte oss på sveas och tog en kopp kaffe! :)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen tänka på vad jag ska göra till kvällen, ska iaf träffa mina älskade vänner feco och amanda vi får se vad vi ska göra men det visar sig! :)


igår kväll var jag hos julia på lite vin, senare mötte vi martina och sen ner till klubben! :) skit kul hade vi!

Imorse gjorde min katt fisen mig sällskap när jag åt frukost! :)

våran lilla picknick! :D

LOVE SOWAM

Vin

Hej på er alla! Jag (Sofia) sitter på min balkong och dricker lite vin, Amanda är med en kompis vid namn Hanna! Dom gör mat, ikväll ska jag träffa en kompis och gå ner till sjösidan och ta ett glas och chilla:) annars ska vi inte göra något speciellt! Vad händer för er i helgen då? Ska snart gå in och fixa till mig sen äta lite grillat med Familjen! Ha en underbar kväll, för nu ska jag njuta av min:) Love sowan

Godmorgon

Godmorgon på er,
vi sitter i skolan. vi började klockan 10 idag, och läraren är inte!! SKIT KUL KUNDE HA SOVIT UT IDAG OCKSÅ MEN NEJ. NÄR MAN VÄL ÄR UPPE SÅ SKA INTE LÄRAREN VARA HÄR! skit kul.
igår var jag med amanda hela dagen, vi var hemma hos henne, vi åt mat och hennes mamma gjorde rabarber paj som efterrätt, vi hade det jätte mysigt!
idag är det äntligen fredag denna vecka har gått så sjukt fort.. kul, hoppas jag får en skön helg jag tänker inte göra något speciellt faktiskt! tänkte umgås med min pappa som jag inte har träffat på hela veckan! :D
slutar 10 i 4 idag,, på en freda? skit kul. haha,
hörs senare puss love sowam

nu börjas det!

Godmorgon, sitter och äter ägg macka och dricker kaffe! väntar på att amanda ska komma hit, men hon fick vända efter halva vägen för att hämta sitt gymnasiekort! blir inte förvånad kan jag säga er;P

Idag ska vi ha möte med ÖSK, vi ska få fika osv för att vi hjälpte till på innebandy cupen, sen ska jag träffa min saknad vän Ida Österberg, vi ska ut och gå och snacka skit, ska bli så kul att träffa henne verkligen! :)


ida och jag i 9an! ;) haha

LOVE SOWAM

tisdag

hejsan på er alla!

dagen började med att tåg jävlen var inställt så fick gå hem igen och vänta tills nästa gick efter en timma... skit kul! kom försent men det gjorde inget för vi hade ingeting att göra vi pratade bara, sen efter lunch hade vi 1:or och 2:or någonting vet inte vad det heter, men iaf vi lyssnade på en man! :)

nu är jag och amanda hemma hos mig, jag har precis färgat hennes hår, hon ska bli ******** ;) haha! men det ska vi inte göra idag!
nu ska vi vänta på att ta ur färgen sen får vi se vad som händer framåt kvällen! :P

LOVE SOWAM

Godmorgon

Godmorgon! mycker som har hänt nu på morgonen under inte ens en halvtimma,
ringa om väcka amanda, satt på kaffe, nu sitter jag vid datorn, jag har hjälp en vän med en skolsak haha! duktig jag är, Melina? jag kanske ska börja på tyska ist för dig? haha

nu ska jag ta och äta frukost sen göra mig iordning! mamma har gjort ägg till mig :D hihi yes!

hörs senare LOVE SOWAM

Home

Nu sitter jag (Sofia) hemma, kom precis hem! träffade min fina killkompis damme på tåget och satt och snacka lite, GRATTIS I EFTERSKOTT! mår så dåligt av att jag inte sa grattis när han blev 18 år gammal :( sorry my boy!

väntar på att mamma ska komma hem så att man kan snacka lite med henne sen kommer förhoppningsvis min syster hit också och ger oss sällskap!
Amanda somnade när vi kollade på film.. kul tjej jätte rolig, så jag gick iväg till tåget! haha ;)

Mamma&tomas ska grilla idag, ska bli så gått med mat, vet inte vad det är med mig idag har varit irreterad hela dagen och har ätit från det ena till det andra! haha, men så är det! imorgon börjar allvaret, ska börja gå ut och gå och tänka på vad jag äter för snart är sommaren här! ;)


damir

LOVE SOWAM

plugg?

Heeej alla kära, AMANDA HÄR!

Just nu ligger jag i min skööööna soffa med äckel Sofia brevid!
neeeeeeeeeeeeeee skojja bara hon är bara ful :) menmen
Vi tänkte ta och plugga lite.... men ser det ut som att vi orkar?
neee fast ni ser ju ändå inte oss men ändå!
Trafik&Samhäll skulle vi ju då plugga och ni hör ju bara hur det låter
och såklart att Sofia ska glömma pappret i skolan!...

Men undra om man kanske ska sätta på lite OTH ist?
JAAAAAAAAAAAAAAA DET GÖR VI





LOVE SOWAM!


ny vecka nya möjligheter

Godmorgon, jag gick upp halv 7 imorse fast jag börjar 10... bara för den där j*vla tandläkaren!! usch..
känns inte bra att det är måndag faktiskt, orkar inte en plugg vecka.. fy blää på skolan men nu är det inte långt kvar!
har jobbat hela helgen så har inte haft tid till att blogga något, jag har jobbat hela dagarna och det första jag gör är ju inte och sätter mig vid datorn. och igår var alla i familjen lediga så vi gick ut och åt! hihi så mysigt så! plus att min andra lilla sowamare var med också och såklart max, men dom räknas ju som familj;)

slutar sent idag, sen ska jag och amanda plugga livet ur oss för vi har ett arbete som ska vara klar tills imorgon.. har vi börjat? NEJ det har vi inte och vi har prov idag? har jag pluggat? nej inte det heller.. ännu ett ig? KANON!!

annas allt bra med er? det vore kul om ni kommenterade lite faktiskt! ;) så många som går in och läser måste ju ha något i huvudet som ni vill ställa eller väntar ni på frågestunden???? haha

nu måste jag ta på mig och sen cykla iväg till tandis!
LOVE SOWAM


Mina vackra syskon<3
(bild från förra sommaren)

RSS 2.0