andra skoldagen!

Godmorgon sötnosar!

vaknade kvar över 6 och var klarvaken? hur ofta händer det! :P haha

har precit blivit klar, ska snart gå ner och möta amanda, idag börjar vi halv 9! men eftersom vi bor i kumla så måste vi åka ett tag innan det suger ju men men så är det! :P
vi ska leka lekar idag som jag skrev igår och äta tårta, men jag "bantar" så jag har tagit med mig vattenmelon ist! :) mycket godare eller vad säger ni ;)

LOVE SOWAM

GOLF!

Hej på er igen!
hur har eran dag varit?

Efter att jag var hemma efter skolan gick jag ner till ett café här nedanför där jag bor och fikade med amanda,hennes mamma cricko, mormor moud och britt! :) jätte trevligt,
sen fick vi ett ryck och ville spela minigolf så vi gick och gjorde det, det var faktiskt en tävling idag!
det kom massor med människor vi var 30 sycken dom delade in oss i olika grupper från 1-8, 4a i varje! :)
det var riktigt kul, och jag kom på 17 plats av 30 det tycker jag var bra för att vara dålig på det ;) nästan alla andra där var ju proffs haha!

jag vann ett pris iaf, och det gjorde även amanda! :D och såklart cricko och moud!
nu är jag hemma, och har ätit ska snart ta och hoppa ner i sängen så att jag orkar med morgondagen! ska vara i skolan halv 9 så ska gå upp halv 7 för första gången på några månader! :P men det ska jag väl allt ta och klara av! ;) eller vad säger ni?

mina fina priser:



en kortlev av sport, ska nog ge den till pappa! han är bättre på det där än vad jag är! :P



och denna ska jag ge till mamma, eller hon fick den! :P hon anväder keps mer än vad jag gör :)

LOVE SOWAM

första dagen...

första dagen på skolan avklarad.. haha, känns så där faktiskt!
det var chill, men det är det alltid första dagarna! bara massa info, imorgon ska vi leka med 2:orna! :) kul va? hahah NOT, skolan såg inte alls ut som förra året, dom hade ändrat jätte mycket så förhoppningsvis så blir det en förbättring! :D

kom hem för ett tag sen, ska snart gå och träffa amanda igen, vet inte vad vi ska göra idag men någonting blir det iaf! tänkte träffa en killkompis också! :)

Idag blev vi av med en medlem här hemma,.. cassie heter hon, mammas pojkväns barn!
hon flyttade till London, eller en bit utanför, hon fick ett jobb där så hon drog! kul för henne tycker jag, hon var utbytesstudent i USA där hon träffade en kompis som hon ska bo hos dom första 2 månaderna tills hon hittar eget, är grymt jävla avundsjuk på henne! vill bort här ifrån :D men snart så, det kommer den dagen med! bara ett år kvar i hålan sen drar jag och min älskling vidare ut på äventyr! :D



tycker verkligen att vi har snälla och omtänksamma lärare och rektorer på skolan, fick en vattenflaska GRATIS! :D så snällt av dom!

LOVE SWOWAM

Tisdag 23/8...

Hej på er, har inte skrivit så mycket pga att jag och amanda har haft mycket att göra, och jag har inte varit hemma på hela helgen, kom hem igår! :P haha

nu när skolan har börjar ska vi se till att lägga upp så många inlägg vi bara kan som vi gjorde i början! :D


la baguette sallad, men många av er ser redan att det är det! ;) haha jag var ute och åt med spphia och amanda i söndags, sen kom hanna! :) sen hade vi en mys kväll. det behövde vi, men senare på kvällen hände det massor som ni inte behöver veta ;) haha


SÄGER STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE SYSTER OCH ÄLSKADE MAX!! dom förlovade igår! :D
är jätte glad för deras skull! :D:D:D:D love u!


idag börjar skolan.. är inte så taggad faktiskt! fan usch men det är sista året så det är nice!!

nu måste jag fixa klart mig! sen möta upp amanda! sen till tåget, usch  hahah ;)

LOVE SOWAM

Tisdag!

Hejhej! idag är det en vecka kvar till skolan börjar.. inte så speciellt kul... nu börjar allt plugg och skit!!!! jaja sista året iaf så det är ju skönt! :D
amanda är i Göteborg och kommer hem ikväll! hon har varit barnvakt till sina kusiner!

I helgen gick jag ut både fredag och lördag, det var hur kul som helst!

Idag ska jag städa så att mamma blir glad, sen ska jag vänta på amanda! annars ska jag ta det lungt idag!, måla naglnarna osv osv!

en dag hade jag&martina något att göra, hon var ledigt jag och ledig! så vi följde med jonna och ullis (jonnas mamma) till "hennes häst" alltså jonna! hon hjälper en kompis till ullis! Jonna kan inte vara lyckligare just nu! har häst, två hundar, kanin! ah herregud, själv är jag lite rädd för hästar men jag stod faktiskt nära honom då och klappade på honom tills han börja röra sig hahahha! sjukt töntig men men så är det!






Efter att jonna hade ridigt och vi hade ätit! så åkte vi och bade hundarna, gud va jag skrattade haha!






Nu ska jag äta sen, städa sen klockan 3 blir det GOSSIP på TV!!! LOVE IT!

LOVE SOWAM

happy!

Godmorgon!!
jag vaknade tidigt idag, klockan är bara kvart över 10. men vid 11 ska jag till polisen i hallsberg sen ska jag åka och kolla på min lilla systers häst! hihi, lagom rädd kommer jag vara ;)
nu ska jag sätta på kaffe och sen ska jag hoppa in i duschen!!

idag är det onsdag fan va fort det går, sjukt, om två veckor igår så var det två veckor kvar tills skolan, börjar gå lite ångest faktiskt!.. pallar inte men det är sista året och det ska vi göra av någonting kul!

Jag är jätte glad!! MIN IPHONE funkar, den har legat död hela sommaren och igår skulle jag testa om det funkade OCH DET GJORDE DEN! :D glad tjej här hemma! 

nu får ni se några bilder från smögen, jag har tyvärr inte fått tag på alla än! :D hoppas att jensan skickar snart! så att ni kan få se!




me and my love på klipporna!



Jensan gör sig redo för smögen! :)



Jag i smögen


från våran stuga

Nu måste jag sätta fart här hemma,
LOVE SOWAM
puss SOPHIA

Run the world!! GIRLS

Hej på er, det var ett tag sen!
jag och amanda har varit nere i göteborg i en vecka, hur underbart som helst!
först var vi nere i smögen och hade det hur bra som helst, i två nätter! sen åker vi vidare till göteborg och var där i 5 dagar!! vi har haft det så sjukt bra, kommit bort från allt här och bara tänkt på oss själva!! men att komma hem igen var så där, skönt och träffa mamma och alla men själva stället är ju inte så roligt att komma hem till!! menmen får göra det bästa av situationen!



GRYMT!!!

nu ska jag ta och lägga mig och sova så länge jag bara kan!
love sowam

Run the world!! GIRLS

Hej på er, det var ett tag sen!
jag och amanda har varit nere i göteborg i en vecka, hur underbart som helst!
först var vi nere i smögen och hade det hur bra som helst, i två nätter! sen åker vi vidare till göteborg och var där i 5 dagar!! vi har haft det så sjukt bra, kommit bort från allt här och bara tänkt på oss själva!! men att komma hem igen var så där, skönt och träffa mamma och alla men själva stället är ju inte så roligt att komma hem till!! menmen får göra det bästa av situationen!



GRYMT!!!

nu ska jag ta och lägga mig och sova så länge jag bara kan!
love sowam

RSS 2.0